Az öt leggyakoribb hiba

Az öt leggyakoribb hiba

Hírek 2014-10-05

Otthonunk dekorációja igenis nagy feladat. Azt hinnénk, hogy a legnehezebb feladat megvásárolni és haza cipelni a bútorokat, de valójában csak mindezek után, otthon, a bútorkupac közepén szembesülünk azzal, hogy eldönteni, hová is tegyük az új darabokat, sokkal nehezebb feladat.  Kemény kihívás ez, tudjuk. Akkor lássuk a lakberendezők által összeállított öt leggyakoribb hibát, amelyet mi is elkövethetünk egy új bútordarab vásárlása után.

Tovább

Életnagyságú Legókkal testre szabhatod szobádat

Életnagyságú Legókkal testre szabhatod szobádat

Hírek 2014-10-05

Jönnek az életnagyságú Legók. Egy svájci tervező csapat keltette életre az „alkalmazkodó bútorok” gondolatát, amikor megalkották a mozgó, önszerveződő Legó darabokat. Az akár életnagyságú formákra összeilleszthető darabokat leginkább az idős emberek és a fogyatékkal élők segítésére alkották meg.

Tovább

Pácolás, festés

Pácolás, festés

Bútorfelújítás 2014-07-11

Régi bútorok felújításának gyakori módszere volt egy időben, hogy olajfestékkel egyszerűen lefestették a megkopott pácolt, polírozott darabot. Az utóbbi években ismét megbecsültté váltak a valódi, tömör fából készült bútorok, és sokan vállalkoznak arra, hogy eltávolítva a festéket, helyreállítsák őket.

Tovább

Startol a blog

Startol a blog

Fejlesztés 2014-07-10

Mai napon, béta verzióban megindul a butoros.hu blogja. Tesztelőink fokozott munkatempóban végzik munkájukat, a fejlesztők asztalánál elszabadult a pokol.

Tovább